Obdarujte své blízké kvalitními doplňky stravy

Přemýšlíte nad tím, čím obdarovat své blízké? A co třeba kvalitní doplňky stravy, které nabízí firma SENZA medical? Nechte se inspirovat našimi tipy.

Lipozomální vitamín C

Lipozomální vitamín C můžete objednat ve formě sirupu, který má příjemnou jahodovou chuť. Je vhodný pro podporu imunity, funkce nervové soustavy a pomáhá proti únavě a vyčerpání. Také nabízí dokonalé antioxidační vlastnosti, které jsou důležité pro zdraví pokožky a navíc bojují proti volným radikálům. Kromě toho zpomalují stárnutí organismu. Extra silný lipozomální vitamín C Je vhodný pro celou rodinu a to jak v období chřipky a nachlazení, tak i jako prevence proti infekcím, při rekonvalescenci či dlouhodobém stresu. Lipozomální forma zajistí vysokou vstřebatelnost vitamínu C

Kolostrum

V nabídce naleznete také české kravské kolostrum, které je bohaté především na proteiny a řadu vitamínů a minerálů

Jedná se o přírodní doplněk stravy s vysoce kvalitním kolostrem z jižní Moravy. Kolostrum je bohaté především na proteiny a řadu vitamínů a minerálů. Tekutá forma je zpracovaná pomocí moderní technologie lyofilizace. Díky tomu jsou ochráněny všechny důležité vlastnosti kolostra i po vysušení. Kapsle obsahují pouze čisté kolostrum bez dalších přísad. Chuť kolostra je podobná chuti sušeného mléka.

Myslete na své klouby

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak velkou zátěž musí neustále snášet naše klouby? Můžeme jim ulehčit práci nejen tím, že budeme tělesnou hmotnost držet na zdravé hodnotě, ale také kloubní výživou. Klouby se neustále opotřebovávají a nejvíce to lidé pocítí v pokročilém věku. Skvělou volbou pro klouby je SENZA Collagen, který obsahuje i kyselinu hyaluronovou, vitamíny C a D3, selen a aminokyseliny. Najdeme zde především hydrolyzovaný mořský kolagen. Jeho dostatečný příjem pomůže nejen vašemu pohybovému aparátu, ale také podpoří vaši pokožku, nehty a vlasy.